Kerst en Oud & Nieuw vieren bij Stee in Lhee

Kerst en Oud & Nieuw vieren bij Stee in Lhee

Ook dit jaar gaan we de feestdagen gezellig vieren bij Stee in Lhee. Ons terrein is sfeervol verlicht, u kunt met de vele gezellige restaurants in de buurt wandelend naar de restaurants of gemakkelijk uw diners laten bezorgen aan de camperdeur. Desgewenst kunnen we u menu doorsturen en we adviseren u graag!

Vanwege de directe ligging nabij het Nationaal Park Dwingelderveld kunt u ook bij regenachtig weer lekker een frisse neus halen in het bos of een mooie wandeltocht maken vanaf Camperparc. Op kerstavond kunt u vanaf de Brink in Dwingeloo (2km) een sfeervolle kerstwandeling maken. (Hiervoor is aanmelden niet nodig)

op zaterdag 30 december is er een gezellige wijnproeverij. Onder gezellige omstandigheden kan er in de verwarmde "Huiskamer van Stee in Lhee" onder deskundige leiding van Conny's wijnproeverij worden genoten van een viertal heerlijke wijnen. U hoort het verhaal achter de betreffende wijnen en kunt genieten van lekkere bijpassende hapjes. Opgave hiervoor is gewenst, vol is vol (kosten €20,00 per deelnemer).

Op oudejaarsdag gaan we weer de gehele dag oliebollen bakken en kunt u een glaaje gluhwijn halen bij de vuurschalen. Er is gezelligheid met o.a. live muziek .Uiteraard alles kosteloos! De Huiskamer is geopend, hier kunt u een spelletje doen met andere gasten of bijvoorbeeld een film kijken op grootbeeldscherm. Uiteraard is Camperparc Stee in Lhee vuurwerkvrij, in de buurt zult u oudejaarsdag wel de traditionele melkbussen horen.

Op dit moment kan er geen plek meer worden gereserveerd voor de plaatsen 61 t/m 84. We zullen deze dagen de helft van het voorste terrein (plek 1-60) beschikbaar stellen voor reservering, maar niet op nummer (wel proberen we desgewenst met uw voorkeur rekening te houden). (min. verblijf bij online reservering rond feestdagen is 3 dagen). 

Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor alle mogelijkheden.

info@steeinlhee.nl

0031-6 51431747

streep
streep

Download voor meer informatie ook de NKC-app